Home » NOTICIES

NOTICIES

NEIX L'OPEN SOCIAL DE CIRCUITS

NEIX L'OPEN SOCIAL DE CIRCUITS - VELOCICAT

VELOCICAT organitza el primer campionat social anomentat OPEN DE CIRCUITS low cost, que pretén donar cabuda a tots els aficionats a l'automobilisme que vulguin experimentar o retrobar l’experiència de competir en curses automobilístiques a preus ajustats, la varietat de possibilitats per corre i el fet de poder compartir vehicles per participar en les diferents modalitats que presenta els mítings al estil COPdeGAS RACING FESTIVAL, fan d’aquets una bona oportunitat per gaudir de l’esport de l’automobilisme en circuit, de forma divertida, segura i molt econòmica. 

El sistema social obliga a que tots els participants han de ser socis de VELOCICAT "el club de la velocitat", El Campionat Social de Circuits Low Cost que es disputarà en format COPdeGAS RACING FESTIVAL, funcionarà tipus franquícia, oferint una nova forma de gestió del campionat, inicialment estarà limitarà a 20 places (vehicles) per cada modalitat esportiva tant en velocitat com en resistència. Aquest sistema, fa que els participants o equips, siguin els propietaris d'una plaça fixa per poder participar en totes les proves del campionat. Al ser de propietat significa que ningú en podra fer us de la mateixa si no es el propi propietari, qui podra utilitzarla, cedir-la o llogar-la en quelsevol de les curses, si no es cubrisin de moment les 20 places per especialitat, les places lliures fins a cobrir-les totes, es podran ocupar per pilots que vulguin participar en una prova puntualment... En cas que totes las places del campionat estiguessin venudes, qui vulgui accedir a una prova o a tot el campionat, tindrà que comprar la plaça a algú que la tingui en propietat o esperar una ampliació de places per poder accedir al campionat, un fet que pot revaloritzar la inversió inicial realitzada, ja que la temporada següent, seguirà sent de propietat o tenint prioritat en la compra de la plaça per la temporada en cas d'establir-se així, la franquicia es pot vendre en qualsevol moment, existint un dret de recompra dels drets per part de la pròpia organització a un preu pactat anualment.  

A part, tots els participants será per tant propietaris d’aquests drets d’inscripció al campionat, també serà copropietari o millor dit coorganitzador del propi campionat, tenint veu i vot en totes les decisions que es prenguin en cada moment, a part de tenir informació i decisió sobre els preus aplicar i els costos d’organització, o en el cas de ser necessari fer inversions en material organitzatiu, ampliació de participants o exclusió d’algun equip o pilot participant. 

 

LA CATEGORIES DEL CAMPIONAT SOCIAL PER VEHICLES SON:

CATEGORIA ESTRELLA LA DE SUPETURISMES 2.0

Turismes de sèrie de 4 portes de més de 4,20 metres, motor de 4 cilindres fins a 2.0 litres no turbo, i models participants en els campionats de superturismes del 1990 a l'any 2004 (Opel Vectra, Nissan Primera, Seat Toledo, Alfa 155 o 156, Renault Laguna, Peugeot 406 o 407, Audi A4, Ford Mondeo, Honda Accord, BMW 318IS, Toyota Carina, Volvo 85 o s40 etc...)    

CATEGORIA PROMOCAT

DIVISIÓ I   (GOLFOS GTI)

destinada als vehicles de la marca Volkswagen model Golf GTI de les series MK2 i MK3 amb mecànica de 4 cilindres admosferic, cilindrada 1.8 o 2.0 i de 8v (115Cv) o 16v (150Cv) per tant NO s'accepten models Turbo, VR6, o G60... 

DIVISIÓ II

Obert a tots els cotxes de copas de promoció de circuits, rallys o muntanya de 2 rodes motrius admosferics, amb motor i caixa de canvis de serie (no esta permes portar caixes de canvis especials tipus secuencials, dents rectes, etc...), tampoc els frens i suspensions especials de competicio. (es a dir no acceptatscotxes de les copes Seat Leon, Citroen ZX, Clio a partir fase2, hyundai coupe, Megane cup, etc...) en aquest cas, vist la disparitat de vehicles, s'intentarà establir un seguit de classes per separar el vehicles per cilindrada, pes, potencia o nivell de preparació.  

DICISIÓ III (PETROLEROS TDI)

Tots els vehicles amb aquesta tecnologia de qualsevol marca, cilindrada 1.9, establin classes en relació pes/potencia

(Per poder ser puntuable una d'aquestes categories, dicisions, i classes... te que participar un mínim de 5 cotxes)

CATEGORIES PER TIPUS DE PILOT

CATEGORIA PRO: 

  Pilots de + 40 anys

CATEGORIA MASTER: 

  Pilots de 20 a 40 anys

CATEGORIA INICIACIÓ: 

  Pilots de 16 anys (edad mínima circuit) a 20 anys

CATEGORIA TOPWOMAN: 

  Totes les pilots femenines, de qualsevol edats 

 

TIPUS DE CURSES O MODALITATS ESPORTIVES

GRAN PRIX (VELOCITAT):

Velocitat en estat pur, 1 tanda d'entrenaments lliures de 25", 1 tanda cronometrada 20", i curses de 8 a 10 voltes. 

ENDURANCE (RESISTÈNCIA):

Cursa de resistència, 1 entrenaments lliures 25", 1 cronometrat 25", i cursa de 3 hores (equips de 1 a 4 pilots per cotxe).

EN MARXA LA PRIMERA CURSA DE LA TEMPORADA

EN MARXA LA PRIMERA CURSA DE LA TEMPORADA - VELOCICAT

A finals de maig ja esta preparada la priomera cursa de la temporada els dies 27 i 28 de maig al circit de calafat es prepara una gran diada de motor, amb moltes activitas.

 

Curses de Velocitat i Resistencia

Tandes

Concurs fotografic

Concentracio de vehicles clàssics 

PRESENTACIÓ OFICIAL DE VELOCICAT

PRESENTACIÓ OFICIAL DE VELOCICAT - VELOCICAT

El proper dissabte 6 de maig es realitzara la presentacio oficial del Club Velocicat i del campionat OPEN SOCIAL DE CIRCUITS LOW COST, coincidint amb la festa major de roser de maig a cerdanyola del valles.

L'evento tindra lloc en el marc de les festes patronals en la carpa de l'associacio de l'epsort de cerdanyola que tindra instal·lada en la zona d'entitats en l'espai del Parc Xarau a cerdanyola del Vallès.

En l'acte a part de poder tenir l'informacio de primera ma de la primera cursa que es realitzara els dies 27 i 28 de maig, podras informar-te d etotes les activitats i funsionament del club a part de gaudir d'un refreesc i aperitiu relacional amb la gent del motor que assitira tambe a la xarrada de copilots Josep Autet, Antonio Boto i Alex Romani.

Esperant la vostre participacio us esparem a tots. 

VELOCICAT

INCRIPCIONS

VELOCICAT

FES-TE SOCI